Een introductie

Een afscheid:

Na vijf jaren met veel plezier Haus Johanna te hebben gerund zijn wij toe aan een nieuwe stap. Sinds kort is het huis verkocht en de nieuwe eigenaar, Salvatore Pappalardo (tevens eigenaar van de gelijkgenaamde pizzeria in Bad Kleinkirchheim) heeft het stokje overgenomen.

 

Wij zijn dankbaar voor de fantastische tijd in Bad Kleinkirchheim en het vertrouwen dat onze gasten in ons gesteld hebben. 

Wij wensen een ieder een prachtig verblijf in Bad Kleinkirchheim!

Lieve groeten,

Gerrit & Marjon van Loo

 

Welkom op onze website Haus Johanna!

Graag stellen wij ons aan u voor.

Wij zijn Gerrit en Marjon van Loo. Als fervent bergliefhebbers hebben wij enige tijd geleden onze droom kunnen verwezenlijken: een eigen huis omringd door bergen in het prachtige Bad Kleinkirchheim in Karinthië. Hier genieten wij van alles wat de bergen ons te bieden hebben, prachtige wandelingen in de lente, zomer en herfst en meer dan 100 km pistes om ons uit te kunnen leven in de winter. Daarbij vergeten we natuurlijk niet de meren die hier ook zijn zoals Millstättersee en Feld am See alwaar ook heerlijk gezwommen kan worden in de zomer maar ook andere watersporten kunnen worden beoefend zoals waterskiën, wakeboarden en surfen.

Aangezien ons huis meer dan voldoende plaats biedt verhuren wij op onze bovenverdieping kamers en appartementen. Graag nodigen wij u uit onze website verder te bekijken en hopelijk mogen wij u begroeten als onze gast zodat ook u kunt genieten van deze mooie omgeving.

Tip: neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina voor de meest recente foto's, aanbiedingen en nieuwtjes.

Graag tot ziens! 

Met vriendelijke groet,

Gerrit & Marjon van Loo